Vår webbplats

Allting är gjort för hand.

Idé och koncept   Per Döhler, Thea Döhler

Implementering, programmering, underhåll   Per Döhler

Moduler   Flexy-Menu , Responsive Grid System, Tabber, MenuCool Ninja Slider, FontAwesome, Kontaktformular.com

Texter   Per Döhler, Thea Döhler

Översättningar   Per Döhler, Ann Johansson

Grafik   Per Döhler

Fotografi   Klicka här för fotoattribuering

Bildbearbetning   Per Döhler

Alternativa domännamn   triacom.at, triacom.ch, triacom.com, triacom.de, triacom.eu, triacom.info

Copyright © 1996–2023 Per Döhler. Alla rättigheter förbehålles.

Triacom® är ett varumärke som är registrerat i Sverige, Tyskland, USA och andra länder. Triacom-logotypen är ett varumärke som tillhör Per Döhler.

Några långtråkiga ansvarsfriskrivningar och liknande kommer du inte att hitta här. Sådant brukar kopieras från webbplats till webbplats och blir bara längre och längre varje gång, samtidigt som de rättsliga följderna i regel är noll. Med undantag för den oundvikliga dataskyddsdeklarationen alltså.

df

Dataskydd

Denna webbplats är till för att informera dig. Personuppgifter samlas in uteslutande när du fyller i en förfrågan på vår webbplats och skickar det till oss. Vi använder dina uppgifter endast i samband med vår affärsrelation och följer personuppgiftslagen. Inga personupgifter lämnas ut till tredje part. Det sparas heller inga cookies på din dator. Och vi använder inte tjänster såsom Google Analytics.

Vår fysiska webbserver finns i Köln (Tyskland), och även vår leverantörs servrar och all infrastruktur, däribland vår Hosted Exchange-epostserver, finns också i Tyskland.

Datatskyddsdeklaration enligt GDPR (på engelska)

Teknisk information

Vi framställer själva sidorna på vår webbplats manuellt med HTML, CSS och Javascript.

Vi testar webbplatsen med aktuella versioner av Chrome, Firefox och Edge. Erfarenheten har visat att nästan alla sidor fungerar bra även med andra webbläsare, men det är tyvärr omöjligt att helt undvika plattformsproblem. Vi har tillåtit oss dessa begränsningar eftersom vi därigenom kan framställa ett aktuellt och informativt utbud själva till en låg kostnad.

Ingen kod som kan vara till nackdel för dig körs på klientdatorn (din dator).