Vägbeskrivning

Alla vägar bär till ...

Den tyska versionen av instruktionerna nedan är mera detaljerad.
Om du kan tyska kan du klicka på de högst upp till höger.

Med bil

Ta dig till Lüneburg enligt kartan ovan. Som du ser finns det en halvcirkelformad förbifart som rundar Lüneburg i öster. Ta den och kör av på väg (avfart Lüneburg-Hagen) mot Dannenberg.

Följ österut i ca 4 kilometer. Väl ute ur staden och efter att ha passerat industriområdet på vänster sidan ser du bara fält och skog och korsar en kanal. Fortsätt till rondellen och sedan rakt fram (= andra avfarten i rondellen) in i Barendorf (förbi trafikljuset och ca 200 meter till). Sväng sedan höger vid apoteket, in på Dorfstraße (liten blå gatuskylt). Fortsätt på denna gata, genom korsningen, sakta sedan ned och börja leta efter vårt hus på höger sida. Håll utkik efter en busshållplats (röd stolpe) och ett vitt hus med mörkt tak och ett svart stängsel med skylten Triacom – 6.

Med tåg

Till närmaste tågstationen Lüneburg går det täta turer från  Hamburg/Harburg, Hannover och Lübeck. Vi är en del av Hamburgs förbundtrafiksystemet HVV, så du kan resa till oss från valfri plats i och en bra bit utanför Hamburg på en och  samma biljett, som köps i automaten på stationen. Lüneburg station finns på »vår« sida av staden, men busstrafiken är gles. Ta en taxi istället (ca 7 kilometer) eller ring oss.

Med flyg

Närmaste flygplats är Hamburg. Ta pendeltåg »S-Bahn«  S 1  (som går var 10:e minut och tar 25 minuter) eller en taxi till centralstationen (Hauptbahnhof) och åk till  Lüneburg med tåg. Du kan också hyra bil (ta motorväg mot Hannover, genom tunneln under floden Elbe och följ sedan vägbeskrivningen »Med bil« ovan).